Mooie achtergrondmuziek in overvol Valkenbergpark

Het zou een swingende avond moeten worden in het Valkenbergpark met New Cool Collective. Aan de drukte lag het niet, maar of de band volledig tot zijn recht kwam in het Valkenbergpark? Daar zijn de meningen over verdeeld.

Het weer zat in ieder geval mee. De hele avond was het lekker warm en het park zat goed vol met keuvelende mensen, al dan niet op een deken met rijkelijk gevulde hapjes en drankjes. Exact om 20.15 uur blies New Cool Collective de eerste tonen. De band heeft een bijzonder indrukwekkende CV en tourde de afgelopen jaren langs talrijke jazzclubs en festivals.

Toch kwam het publiek niet echt los, ook niet voor aan het podium. Niks ten nadele van de band, want die speelde de sterren van de hemel. Hun hele oeuvre klonk loepzuiver, van begin tot eind. Genoeg enthousiasme onder de aanwezige bezoekers, maar tot dansen kwam het niet. Misschien dat de heren toch beter tot hun recht komen op een Jazzfestival als Breda Jazz.

Op dinsdag 8 augustus staat Waterproof Shampoo op het programma. De mannen brengen een ramvolle show met zo-die-zag-iknietaankomen-hits,verbluffende medley’s en jekan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten. Hier vind je meer informatie over Waterproof Shampoo en Palm Parkies. Bekijk onze sfeervideo’s op Facebook.

palm parkies New Cool Collective

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen