Het aftellen is begonnen voor een weekend vol plezier

Foto: Kin Cheong Lau

Augustus is net begonnen en een deel van Nederland geniet met volle teugen van de rust. Achter de schermen is de organisatie volop bezig om een nieuwe editie van RedHeadDays op te zetten.

Er zit meer werk achter dan je realiseert. Hoewel RHD nog moet komen is de organisatie al druk bezig met de volgend editie.

Draag RHD een warme hart toe

Altijd de festival een warm hart willen toedragen? Nu is het jouw kans. De webshop is bezig om de oude collectie T-shirts uit te verkopen. Kijk snel of jouw maat nog verkrijgbaar is. Dit is waarschijnlijk de laatste mogelijkheid om de verzameling compleet te maken. Als je toch aan het winkelen bent, neem ook een kijkje naar de nieuwe artikelen in de webshop. Heb je geen tijd? Tijdens de festival helpen de vrijwilligers in de merchandise stand de bezoekers aan een leuke herinnering om mee naar huis te nemen.

Vrijwilligers

Tijdens het festival is de organisatie dringend op zoek naar handjes die willen helpen. Wees niet bang om te reageren, er is van alles te doen. Neem een kijkje op de RHD site voor meer informatie.

  • RedHead Days vindt plaats van 1 – 4 september 2017.
Redheaddays Breda 2015
Recordpoging 2015
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen