Bram van der Vlugt in nieuwe talkshow Chassé Theater

Gijs Scholten van Aschat is op 23 oktober te gast
Gijs Scholten van Aschat is op 23 oktober te gast
Foto: Jan_Versweyveld

De crème de la crème uit de theaterwereld neemt plaats op het podium van het Chassé Theater in een nieuwe serie talkshows, getiteld Scènes Live. Elke editie staat er één ster in de schijnwerpers. Op dinsdag 26 september vindt de eerste editie plaats en interviewt hoofdredacteur van Scènes, Jos Schuring, acteur Bram van der Vlugt.

In de edities van oktober en november volgen acteur Gijs Scholten van Aschat en cabaretier Guido Weijers. In het voorjaar volgen nog drie edities.

Openhartige gesprekken

De sfeer is losjes, maar in het gesprek wordt diepgang niet uit de weg gegaan. De sterren laten zich in hun ziel kijken en praten een uur lang openhartig over hun werk en inspiratie. De interviews worden afgewisseld met korte theateroptredens van jong talent uit de broedplaats Podium Bloos.

De presentatie van Scènes live is bij toerbeurt in handen van Ruud Buurman en Jos Schuring. Bezoekers maken kans op vrijkaartjes voor de voorstelling in het Chassé Theater waarin de betreffende gast te zien is.

Scènes live duurt anderhalf uur en wordt ook gestreamd. Terugkijken kan via de websites van Chassé Theater en van Scènes.

Programma

  • Di 26 sep: Bram van der Vlugt
  • Ma 23 okt: Gijs Scholten van Aschat
  • Ma 13 nov: Guido Weijers
  • Ma 19 feb: later bekendgemaakt
  • Ma 19 mrt: later bekendgemaakt
  • Ma 16 apr: later bekendgemaakt

Reserveren

Reserveren voor Scènes Live kan via de website van Chassé Theater of via telefoonnummer (076) 530 31 32. Of aan de kassa op de Claudius Prinsenlaan 8.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen