Workshop striptekenen met Romano Molenaar

Foto:

Asterix, Lucky Luke, Guust Flater, Storm, Agent 327 en Douwe Dabbert. Het zijn de namen van bekende stripfiguren die op 14 en 15 oktober te vinden zijn op Stripfestival Breda in het Chassé Theater. En voor die tijd kun je zelf aan de slag!

Winkelcentrum Hoge Vucht organiseert namelijk in samenwerking met  Eppo Stripblad een speciale stripdag op zaterdag 16 september. Tijdens die dag kun je onder andere een striptekenworkshop volgen (voor kinderen vanaf 8 jaar) en vindt de voorronde van het NK Striptekenen 2017 plaats.

Workshop door Romano Molenaar

De workshop wordt gegeven door niemand minder dan Romano Molenaar, één van de bekendste striptekenaars van Nederland. Romano tekent al tien jaar de reeks ‘Storm’ en de spin-off ‘Roodhaar’ en heeft daarvoor in de Verenigde Staten gewerkt aan ‘X-men’, ‘Tomb Raider’ en ‘Batman’. Voor de band Within Temptation maakte hij de cover van het album ‘The Unforgiving’, samen met de bijbehorende stripreeks. Voor Uitgeverij Standaard tekende hij het superheldenepos ‘J-Rom’.

De stripdag begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De striptekenworkshop start om 13.00 uur. Aansluitend zal Romano Molenaar signeren in de stand van Eppo Stripblad

Reacties