TIKTAK New Years Eve voor eerst in Breda

Foto: E&A Events

TIK TAK New Years Eve is elk jaar weer een hele happening. Het is het grootste Oud & Nieuw evenement van Nederland en daarom ook altijd in een mum van tijd uitverkocht. Dit jaar vindt het event voor het eerst ook in Breda plaats!

Vorige week maakte de organisatie van TIK TAK New Years Eve de line-up bekend en die is niet mis. Tijdens het evenement zullen niemand minder dan Broederliefde, Boef, Lil Kleine, Ronnie Flex, Lucas & Steve, Jonna Fraser, Freddy Moreira, SFB, Sevn Alias, GirlsLoveDJs, The Partysquad en vele anderen aantreden.

Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam in 2016, vindt TIKTAK New Years Eve dit jaar naast Breda ook plaats in Groningen en Utrecht. De locaties zijn AFAS Live in Amsterdam, de Maassilo in Rotterdam, Breepark in Breda, de Oosterpoort in Groningen en Central Studios in Utrecht.

TIKTAK New Years Eve

TIKTAK staat bekend om de grootschalige producties en de eclectische mix van artiesten die ze tijdens al hun evenementen leveren. TIKTAK New Years Eve wordt geproduceerd door E&A Events. Andere evenementen die zij produceren zijn onder andere Don’t Let Daddy Know en Kingsland.

Kaarten voor de NYE-party van TIKTAK in Breepark Breda zijn te koop via www.tiktaknye.com. Minimum leeftijd is 18+. De prijs varieert van 44,58 euro tot 75,11 euro voor VIP-tickets.

Reacties

Cookieinstellingen