Je Held of Je Leven in première

Foto: Podium Bloos

Het aftellen tot de première van ‘Je Held of je Leven’ is begonnen! Repeteren in kostuum – is alles compleet? Nog gauw even een paar netpanty’s bestellen… Oefenen met de grime, de laatste likjes verf op het decor, programmaboekje naar de drukker – het hoort allemaal bij de laatste weken voor de voorstelling.

In de laatste repetities komt alles samen:  de dans van demoteam Jumpalicious van Dansstudio Jump wordt ingevoegd en de muzikale ondersteuning door repetitor René van Assche wordt uitgebreid met het volledige combo Shuffle & Play. Dat zingt toch ineens heel anders! Regisseur Mark van Amelsvoort en zangcoach Annemarie Paulusse geven de laatste aanwijzingen en dan rest niets anders dan vol spanning afwachten tot het moment daar is dat ‘Je Held of Je Leven’ aan het publiek kan worden getoond!

Je Held of Je Leven – waar is de held als je hem nodig hebt?

In deze wonderlijke en ietwat bizarre vertelling wordt u ondergedompeld in een avond vol hoop en dromen. Een komische vertelling verpakt met een grote roze strik en herkenbare muziek uit de jaren 60-90 brengt u een onvergetelijk avondje vertier. Licht theater voor donkere tijden.

Je Held of Je Leven is op 3,4 en 5 november te zien in Podium Bloos. Meer info en kaarten via www.bmtbreda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen