Nieuwe editie Ogentroost in Podium Bloos

Kim Karssen & Florian Myjer -
 Bloomsbury
Kim Karssen & Florian Myjer - Bloomsbury
Foto: Bart Bijnens

Podium Bloos presenteert op vrijdag 10 november de eerste Ogentroost van het nieuwe seizoen. Tijdens Ogentroost zie je de meest oogtroostende voorstellingen gepresenteerd in een intiem avondvullend programma met theater, dans en muziek.

Maak kennis met nieuw werk van makers die dichtbij Podium Bloos staan. We nemen je mee op reis naar de verste uithoeken, kieren en krochten van het theater. Op het programma staat werk van Guilherme Miotto / Corpo Máquina (dans), Kim Karssen & Florian Myjer (theater) en Eva van Pelt.

Guilherme Miotto / Corpo Máquina | Man. (dans)

Nasser el Jackson raakte op jonge leeftijd al verslingerd aan de bal. Lange dagen maken ze met elkaar, hij en de bal. In 2016 ontmoeten choreograaf Guilherme Miotto en Nasser el Jackson elkaar. Guilherme valt als een blok zijn uitzonderlijke freestyle football. Hij besluit een solo te maken voor de baltovenaar. Of kunnen we het beter een duet noemen voor man en bal? Nog meer dan dat is het een trio: een trio tussen man, bal en ruimte. Man. Is het eerste deel van het onderzoek rondom deze drie elementen.

Kim Karssen & Florian Myjer | Bloomsbury (theater)

In Bloomsbury wentelen Kim Karssen en Florian Myjer zich gulzig en stuntelend in het gedachtegoed van de Bloomsbury Group, een bonte verzameling kunstenaars, denkers en economen uit het Engeland van begin 20e eeuw. Een onderzoek naar de houdbaarheid van het gedachtegoed van deze groep mensen, die zich hebben verzet tegen rigide Victoriaanse opvattingen over seksualiteit, identiteit en de inrichting van de samenleving.

‘Verpletterend mooie scènes […] voorlopig hoogtepunt van het ITS Festival.’
– Marijn Lems, Theaterkrant

Eva van Pelt (muziek)

Met haar Nederlandstalige nummers maakt Eva sterke persoonlijke voorstellingen in het spannende grijze gebied tussen popmuziek en theater. Ze laat zich inspireren door Wende Snijders, Maarten van Roozendaal, Roosbeef, Fiona Apple, Fink en Beth Hart.

Podium voor talent

Podium Bloos is een verrassend theater en werkplaats voor makers en bezoekers. Een plek waar talent zich kan ontwikkelen, waar met lef en creativiteit ongebaande paden betreden worden en waar de mooiste dingen te zien zijn. Mooie dingen moeten gezien worden, daarom presenteert Podium Bloos in Ogentroost de meest oogtroostende voorstellingen in een avondvullend programma met theater, dans, muziek en literatuur. Maak kennis met nieuw werk van makers die dichtbij Podium Bloos staan. Je wordt meegenomen op een reis naar de verste uithoeken, kieren en krochten van het theater.

Wanneer?

  • Vrijdag 10 november om 20.00 uur
  • Ticketprijs: € 15,-

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.podiumbloos.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen