Open repetitie ChasséKoor

Foto: Leo van Maanen Fotografie

Na twee succesvolle concerten met o.a. Ernst-Daniël Smid, Anne-Mieke Ruyten en Pia Douwes zal dirigent Max Smeets in 2018 opnieuw een concert organiseren. Dit keer met solisten Maaike Widdershoven en Addo Kruizinga en met het thema ‘Seasons’.

Het Chassé Koor zal tijdens dit concert de solisten ondersteunen en ook zelf een aantal nummers zingen. Het Chassé Koor bestaat uit een groep enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen uit de wijde regio rondom Breda.

Workshops

Koor- en orkestdirigent Max Smeets geeft vanaf 11 november 14 zaterdagen workshops tussen 10.30 en 12.30 uur in het Chassé Theater. Tijdens deze workshops leren de zangers en zangeressen de kneepjes van het vak en worden ze klaargestoomd voor het concert ‘Seasons’. Voor de workshops wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 80 p.p.

Op 11 november starten we met een open repetitie die vrij toegankelijk is voor nieuwe geïnteresseerden. Nadien krijgen deze mensen nog kans om auditie te doen om aan deze workshop en het concert  mee te werken.

Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van het Chassé Koor of bellen naar Wendy de Kam, 06-46562924.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen