Een race tegen de Klok bij House of Horror

Foto: Diana Voeten-Harms

In de grote zaal van het Chassé Theater presenteert Hans Klok, the fastest magician in the world, deze week zijn voorstelling House of Horror en Breda Nieuws was erbij!

House of Horror

House of Horror speelt zicht af in een oud landhuis van Alfred Cordoni, een duivelse illusionist die beroemde goochelaars in zijn kasteel uitnodigde, hun trucs ontfutselde en ze vervolgens levend begroef. Een eng sprookje waarbij Hans Klok op zoek gaat naar het magische boek met de geheime trucs van die beroemde goochelaars.

Om het magische boek te kunnen bemachtigen moet hij heel wat proeven doorstaan. In een razendsnel tempo zien wij zweef- en verdwijntrucs, maar ook zien wij dat Hans Klok in tweeën gezaagd wordt, aan een spies geregen wordt en onthoofd wordt onder een enorme guillotine, alles zonder bloedvergieten. Het blijft tenslotte een familievoorstelling! Dit alles afgewisseld met bekroonde circusacts, zoals het slangenmeisje en het Oekraïense duo met hun acrobatiek optreden, die wellicht nog spectaculairder zijn!

Hans Klok speelt graag met het publiek en betrekt hen gedurende de gehele avond veel bij zijn acts. Zo ook een jongentje dat mocht meedoen aan een act waarbij hij ging zweven. Wanneer Hans vraagt hoe hij dat toch deed dat zweven antwoordde hij “tja… dat is magie”.

En wanneer je denkt alles gezien te hebben worden we aan het einde van de show getrakteerd op een grand finale van een spetterde show!

Tickets reserveren

  • De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Er zijn nog kaarten beschikbaar via chasse.nl
  • Tot en met zondag 26 november 2017 — diverse tijden en prijzen — Chassé Theater Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden