Zin in een verrassende kerstmarkt?

Foto: Irma van Rijswijk Fotografie

Vuur, glühbier & kerstwijn, originele kerstcadeaus, creatieve workshops, lekker eten en drinken – onder andere zelfgemaakte pizza’s, supersoep en bier van huisbrouwerij Frontaal – en muziek van live-muzikanten.
Op zaterdag 9 december is iedereen tussen 15.00 en 20.00 uur van harte welkom bij het KerstSTEKtakel, op de creatieve en duurzame broedplaats STEK aan de Veiligkade 9a in Breda.

KerstSTEKtakel!

Proef, ervaar en laat je verrassen en inspireren door de vaste ondernemers op dit terrein, zoals Bredaas geZwam, Brouwerij Frontaal, Restaurant Foodguerilla,  Groenboekers, Irma van Rijswijk, Fotografie, JP Klussenbedrijf, Kekkemek,  Licht Verknipt – barbershop & industriële woonitems, Bakkerij Nachtbrood, Soeperman Breda, Taalwinkel, Friet van Tammie,TRASH Atelier en UNIT.

Naast deze vaste ‘stekkers’ met hun eigen creatieve aanbod in de originele behuizingen, staan er ook exposanten die regelmatig deelnemen aan onze STEKmarkt. Voor deze editie duiken ook zij in kerstsferen; originele cadeaus food en non-food verzekerd! Ook voor kinderen is er genoeg te doen. En natuurlijk zorgen wij voor mooie(kamp)vuren. Start kerst verrassend op STEK!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen