Vakantiebeurs bijzondere reizen

Foto: Budget Safari

Ooit ervan gedroomd om een reis te maken naar een bijzonder land zoals Nepal of Sri Lanka? Of een bezoekje aan Iran? Een kanotocht in Noorwegen of een andere bijzondere reis?

Deze vakantiebeurs heeft als doel een omgeving te scheppen waarin het massatoerisme niet centraal staat, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit.

Tijdens deze vakantiebeurs vind je geen toeristische infostands, maar bijna alleen maar unieke touroperators die vaak één land of één soort reizen aanbieden en hier ook echt alles van weten! De meeste vakanties die je hier vindt zijn echte actieve doe-vakanties en geen strand- of zitvakanties.

Een van deze aanbieders van bijzondere reizen is Budget Safari uit Breda. Iets nieuws wat zij aanbieden, zijn de pluspakketten die aan reizen zijn toe te voegen zoals een mokorotrip in de Okavango Delta of naar Mozambique. Binnenkort volgen er meer van dit soort uitbreidingen zoals duiken en luxere safari toevoegen. Hun reizen gaan allemaal naar Zuidelijk Afrika en zijn extra bijzonder te maken door bijvoorbeeld een paardrijtocht naar Lesotho toe te voegen aan de reis.
 

Wat: Vakantiebeurs Bijzondere Reizen

Waar: Grote Kerk Breda

Wanneer: 20 & 21 januari van 10:00 tot 18:00 uur

Kosten: 10,90 in de voorverkoop via de website

Meer info: https://www.beursbijzonderereizenbreda.nl/

 
Laat je deze twee dagen verrassen door de onbekende stukken van Europa en delen van de wereld die goedkoper zijn dan je denkt!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden