Ooit een keer willen Klûnen in Breda?

Foto:

Binnenkort is het zover, de Bredase Klûntocht. De verkenning langs de elf Friesche steden (en de Frieslandhal) waartoe de verschillende cafes op en rond de Grote Markt voor deze dag omgedoopt worden, wegens het overweldigende succes aangevuld met 14 Friesche “bezienswaardigheden” of andere bekende plaatsen.

De klûnkaarten voor 21 januari kosten 5 euro en het grootste gedeelte van de opbrengst van de klûnkaarten zal net als ieder jaar worden geschonken aan het goede doel. Dit jaar kun je de kaarten weer voor het Klûnen kopen bij Cafe De Bruine Pij.

Dus wil jij deze leuke avond niet missen met de optredens van Kevin Nuijten en Johnny Purple.

12 januari is DE dag dat jij je kunt inschrijven, maar dit is ook het moment om je in te schrijven als groep.Dus heb je een leuk idee om je als groep neer te zetten, een leuk idee rondom ons thema of iets anders geks, schrijf je dan in als groep. En maak kans op die felbeegerde Kluunklomp, eeuwige roem en nog een leuk prijsje.

De 6000 kaarten kunnen dit jaar alleen in de voorverkoop (dus op 12 januari) verkocht worden. Op de dag zelf is er geen kaartverkoop meer.

  • Wat: inschrijven voor de kluntocht
  • Kosten: 5 euro voor een kaartje
  • Datum: 12 januari vanaf 17:00 uur
  • Waar: Cafe De Bruine Pij

Meer informatie: http://www.klunen.nl/ en schrijf je in bij het event!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden