Speciale editie Pannen op het Dak tijdens Cultuurnacht 2018

Foto:

Pannen op het Dak is hét Bredase festival voor fijnproevers en cultuurliefhebbers op grote hoogte. Normaal gesproken vindt het festival plaats in de zomer op dek 8 van de Concordia-garage. Tijdens Cultuurnacht 2018 verhuist Pannen op het Dak eenmalig voor een bijzondere wintereditie naar de 6e verdieping van het voormalig Belastingkantoor aan de Gasthuisvelden 2 in Breda.

Winter-proof concept

Deze speciale editie van het zomerfestival, biedt een unieke kans om als start óf afsluiting van een bezoek aan Cultuurnacht 2018, te dineren in het pand waar tot voor kort nog blauwe enveloppen dicht gelikt werden. Pannen op het Dak tovert het bedrijfsrestaurant én het dak op vrijdag 26 januari voor een avond om tot een plek waar je kunt proeven, ontmoeten en relaxt vertoeven. Met andere woorden: lekker eten, een gezellig randprogramma én bijzonder uitzicht zoals je van het festival gewend bent.

Lang en kort opwarmen

In het pop up restaurant van RAVANELLO, bereiden de chefs een heerlijk 4-gangen diner vanaf 35 euro per persoon: een ware wandeling door de regio, het seizoen en de geschiedenis van het pand. Reserveren kan vanaf 2 januari via www.pannenophetdak.nl. Geen gelegenheid om te dineren en wil je wel genieten van het unieke uitzicht? Dat kan! Tussen 19.00 en 00.00 uur sta je met de lift in no-time op het gezellig dakterras. Daar blijft je warm onder het genot van soep, Glühwein, warme chocolademelk of een lokaal gebrouwen biertje uit de Foodbar, terwijl je over Breda tuurt.

POHD18

De mannen en vrouwen van Pannen op het Dak geven tijdens Cultuurnacht 2018 alvast een voorproefje van wat je deze zomer van vrijdag 22 juni t/m zondag 1 juli 2018 kunt verwachten op dek 8 van de Concordia-garage in Breda. Deze derde editie staat nog meer in het teken van lekker eten en drinken dan de voorgaande keren.

Belangeloos

Pannen op het Dak is het initiatief van een groep enthousiaste Bredase ondernemers die zich geheel vrijwillig inzet. Het festival ontvangt geen subsidies en is de belangeloze medewerking van het Parkeerbedrijf van de Gemeente Breda en de diverse, vooral lokale partners dan ook zeer dankbaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden