Bredaas Rockfestival “Last Man Standing”

Revölvo
Revölvo
Foto: Michael Bastiaansen

Breda – Metal, Punk, Speedrock… 19 januari a.s. heeft de Bredase band Revölvo wederom vrienden over de vloer tijdens de 3e editie van “Last Man Standing” in De Avenue in Breda. 2 podia in 1 zaal NON STOP BANDS.

Het festival wordt georganiseerd door Revölvo en Play It Again Boekingen. De deuren gaan open om 19:00 uur en blijven open tot diep in de nacht. Verschil met voorgaande jaren is dat beide podia in 1 zaal staan. Keihard in je face rock n roll want er zitten geen pauzes tussen de bands, 7x 45 minuten achter elkaar knallen en dan kijken wie de last man standing is.

Showcase

Last Man Standing is bedoeld om het rockpubliek van een dikke avond te voorzien voor een lage prijs, verder heeft Revölvo bookers en programmeurs uitgenodigd om naar last man Standing te komen. Dit zet de bands in de picture en levert wellicht weer mooie optredens voor hen op in de toekomst.

Met Last Man Standing wil Revölvo een jaarlijks terugkerend festival neerzetten in Breda. Dit jaar zijn er maximaal 400 kaarten te koop en met dit programma is de kans op een uitverkocht huis weer groot, dus wees er snel bij. Early bird vvk kaarten gaan eruit voor €. 7,50, als die op zijn en aan de deur zijn de kaarten slechts €. 10,00. Bestel nu en bespaar. Klik hier voor tickets

De Bands

Belgisch/ Nederlands punkrockkwartet March heeft roots in Breda, maar speelt er bijna nooit… LMS is dus de kans, female fronted, energetic en op je muil sluiten zij het festival af. Met veel speedrockinvloeden komt het verse Wasteland Viper over uit Enschede, met een oude bekende achter de drums in de persoon van Vince ex Revölvo, vette drums, zware gitaren en een stevige zang maken dit een must see band.

De jonge honden van Terradown bestoken je vanaf de Drain Stage met harde, melodische metal, afwisselend met hardrock riff’s, een ruwe stem, epische teksten en zwaar gebrul. Shuulak is een metalband wiens nummers vertellen over de honger van de mens om glorieuze doelen te verwezenlijken, alleen om deze te zien eindigen in dood en verderf. Wat de organisatie betreft moet iedereen er vanaf het begin zijn, dit wordt een ontdekking!

The Broken Anchors maakt simpele punkrock met een catchy en rauw randje geengelul gewoon gaan. WILDEBEAST is een Utrechtse band die keiharde rock ‘n’ roll met punk invloeden maakt. De band heeft slechts één doel voor ogen en dat is live ongegeneerd hard knallen. Tot slot proppen de heren van Revölvo zichzelf ook nog ergens tussen de line up. De setlist op LMS staat voor bier drinken, vuist omhoog en de pit in! Een hoog Mötorhead, Anthrax en Billy Idol gehalte de 19e, want ze hebben er zin in!

BUNKER TATTOO Main Stage:
March – Punkrock
Revölvo – Speedrock/ Trash
Wasteland Viper – Speedrock, Hardrock
SHUULAK – Metal

The Drain Stage:
Wildebeast – Rawk ’n Roll
Terradown – Metal
The Broken Anchors – Punkrock

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen