Nieuwjaarsconcert SymCo in Breepark

SymCo, ook wel bekend als het Symfonisch Collectief Breda, geeft op zondag 28 januari een Nieuwjaarsconcert met Oosterse twist in Breepark. Inloop is vanaf 14.00 uur; het concert start om 14.30 uur en zal tot 16.30 uur duren.

Met het SymCo o.l.v. dirigent Geert Schrijver heeft Breda een vernieuwend en eigenzinnig orkest in haar midden. En met Breepark een splinternieuwe evenementenlocatie. Het ligt dan ook voor de hand dat deze twee elkaar vinden. In de woorden van dirigent Geert Schrijvers: “Veelzijdigheid is een vereiste in de dynamische wereld van de hedendaagse cultuurbeoefening. In dat opzicht is Breepark de perfecte partner voor ons: vernieuwend, creatief en met een positieve instelling. Een ideale voedingsbodem voor een nieuwjaarsconcert dat nèt iets anders is dan anders.”

Programma

Het programma is licht klassiek en gevarieerd. Het orkest speelt werken van Borodin, Saint-Saëns, Jenkins en Anderson, maar ook van Strauss en Von Suppé. De speciale gastsopraan Elise van Es zal aria’s van Léhar, Gershwin en Puccini zingen. Maar de middag biedt ook een Oosterse twist.

Het SymCo is namelijk net terug van een succesvolle tournee door China, waar het te gast was in de provincie Jiang-Su en concerten gaf n in onder andere Wuxi, Shuzou en Kunshan. Tijdens het concert in Breepark zullen ook enkele traditionele Chinese liederen en (film)muziek worden gespeeld. Een bijzondere combinatie!

Kaartverkoop

Tickets in de voorverkoop kosten € 7,50 en zijn te bestellen via www.breepark.nl/nieuwjaarsconcert-symco.Aan de deur kost een kaartje € 10.-. Je kan hier alleen met contant geld betalen.

Meer informatie

Alle informatie over SymCo in Breepark staat op www.breepark.nl/nieuwjaarsconcert-symco.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen