Carnaval 2018: waar gaan we op los?

De lijstjes met carnavalsmuziek vliegen je al om de oren. Wat we écht veel gaan horen, dat blijkt vanzelf. Maar wil je alvast in de stemming komen voor carnaval 2018? Ga dan eens onze kleine selectie af. Weet je meteen of er iets voor jou bij zit deze carnaval.

Snollebollekes – Op En Neer (Heen En Weer)

Snollebollekes had zijn eerste hit in 2013 met “Vrouwkes”. Met carnaval kunnen we steevast op ze rekenen. In 2018 komt hij met het carnavalslied ‘Op en Neer’. Zoals Snollebollekes zelf zegt op zijn website: We hebben onze inboedelverzekering gecheckt want het dak gaat eraf! 

Feestteam – Waar Zijn Die Schoenen Dan

Het Feestteam heeft sinds 1999 meer dan 75 feestknallers uitgebracht. Zij weten dus wel wat een feestje bouwen is. In 2018 komen ze met ‘Waar zijn die schoenen dan‘. Herkenbaar?

Herrie Hardstyles – Verkleed Als De Duivel

De Dorini’s – Los

De Dorini’s hebben zich ondergedompeld in de wereld van yoga. En dat leverde het lied ‘Los’ op. Helemaal van toepassing op carnaval! Bekijk vooral de vrolijke clip.

Kèrel en Boot – Wie Weet Waar M’n Huis Staat

Het zangduo Kèrel en Boot komt uit Zundert en maakte een carnavalslied met een toepasselijke naam… Wie weet waar m’n huis staat! (weet jij dat nog tijdens carnaval, of maak je het niet zo bont?)

Geen stempel – Confetti

Wie wil er geen confetti met carnaval!? Geen Stempel zette er een vrolijk deuntje onder. Aan de Confetti maar!

Lawineboys – Big Mamma

De Lawineboys reizen al bijna 15 jaar door het land met liedjes als ‘Sex met die kale’ en ‘Als we gaan’. Het leverde ze een gouden plaat en vier keer de titel Populairste Party Act op. In 2018 komen ze met ‘Big mamma‘.

Lamme Frans & Knuffelbier – Wij Zijn Twee Vrienden (Bier En Ik)

De vrolijke Brabantse Lamme Frans is terug met een nieuw carnavalslied, over bier!

Feestduo Kaaigezellig – TAAIRIPKE

‘Een garantie voor een kaaigezellig feestje’ zeggen ze zelf. Ze gooien hoge ogen met de nummers ‘Nooit genoeg (don’t take me home)’ en ‘Pijn in me kop’. Hun carnavalslied dit jaar is ‘TAAIRIPKE‘.

Duo Toe Maar – Waar Is Anton?

Duo Toe Maar is een Brabants familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Voor carnaval 2018 hebben zij ‘Waar is Anton?‘ uitgebracht.

Gebroeders Ko – Mijn Stamcafé

Wie heeft er geen stamcafé tijdens carnaval? De Gebroeders Ko maakten er een liedje over, al is het wat rustiger dan je misschien van ze gewend bent. Maar wel een mooie ode, en hopelijk een momentje van verbroedering! Luister het liedje hier.

Natuurlijk zijn er nog heel veel meer carnavalsnummers! We zijn benieuwd welk lied uiteindelijk het meest gedraaid gaat worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen