Klik & Steen nieuwe sponsor Breda Jazz Festival

Foto: Klik & Steen / Breda Jazz Festival

Klik & Steen webdevelopment is per januari 2018 sponsor van het Breda Jazz Festival. Tijdens het festival wordt het podium op de Havermarkt omgedoopt tot ‘Klik & Steen podium – Havermarkt’.

Klik & Steen bedenkt en ontwerpt websites en webshops. Het Bredaase bedrijf is WordPress- en Magento-specialist en zet bij de ontwikkeling van websites en webshops de doelgroep centraal, niets meer en niets minder. Momenteel werken ze hard aan de nieuwe website van het Breda Jazz Festival. Rond Pasen gaat de nieuwe website live.

Doelgroep centraal

Francesco Rametta, een van de eigenaren van Klik & Steen, over het Breda Jazz Festival: “We vinden het Breda Jazz Festival hartstikke leuk en komen er al jaren met veel plezier. Het is dan ook een eer dat we de website mogen optimaliseren. We gaan ervoor zorgen dat de informatie op de website beter aansluit bij de behoeften van de doelgroepen voor, tijdens en na het festival. Gemak staat daarbij voorop. Zo moeten bezoekers tijdens het festival bij wijze van spreken met een biertje in de ene hand en een smartphone in de andere hand het programma kunnen bekijken.”

Zichtbaarheid sponsors

Klik & Steen en het Breda Jazz Festival gaan een samenwerking aan voor meerdere jaren. De naam en het logo van Klik & Steen worden vermeld op onder andere de website, in de nieuwsbrief, op de sociale media, in de festivalflyer en op het podium op de Havermarkt. Ook wordt Klik & Steen vermeld in de festivalkrant, die voorafgaand aan het festival bij tienduizenden huishoudens in en rondom Breda wordt bezorgd.

Belang sponsors Breda Jazz Festival

Het Breda Jazz Festival is erg blij met de toezegging van Klik & Steen om het festival als sponsor te ondersteunen. Mede dankzij deze nieuwe sponsor, de hoofdsponsors Gemeente Breda, AbInbev, Van Dijnsen Installatiewerken en Van Dijnsen Beveiligingen, en alle overige trouwe sponsoren kan het festival ook dit jaar weer een kwalitatief hoogstaand programma neerzetten.

Breda Jazz festival vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 13 mei. Uiteraard is BredaNieuws dan ook weer van de partij, net zoals vorig jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen