ART Breda geopend op Breepark

Na drie succesvolle edities op het Chasséveld en één in het voormalig Breda’s Museum, vindt ART BREDA in 2018 plaats in de nieuwe evenementenhal in Breepark. De kunst- en antiekbeurs wordt gehouden van donderdag 19 tot en met zondag 22 april 2018.

Bekijk de foto’s van Jack Janssen in de Fotoserie bovenaan dit artikel.

Met de evenementenhal Breepark heeft Breda na 18 jaar een opvolger voor het Turfschip, de plaats waar ART BREDA haar oorsprong vond. Breda is de afgelopen vier jaar een uitstekende locatie gebleken voor ART BREDA met name omdat deze zich richt op Nederland en België. Met deze nieuwe hal is er nu een permanente plek die aan de hoge eisen van ART BREDA voldoet. Hij is goed bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer en er is gratis wifi en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kunst, aniek en design

De samenstelling van het deelnemersveld van ART BREDA blijft gelijk aan de voorgaande edities. ART BREDA is een gemengde beurs met uitsluitend de allerbeste deelnemers op het gebied van kunst, antiek en design. De deelnemers worden geselecteerd door het bestuur en commissies die garant staan voor kwaliteit. Het aanbod wordt voorafgaande aan de opening van de beurs nauwgezet beoordeeld door deskundige keuringscommissies.

De beurs biedt plaats aan ruim 80 deelnemers; waaronder:

  • handelaren in oude kunst, antiek, juwelen, specialisten op onder meer het gebied van Art Nouveau, aziatica, uurwerken, kaarten en prenten, ikonen en tapijten (circa 65%).
  • galerieën met hedendaagse kunst, fotografie, hedendaagse juwelen en modern design (circa 35%).

Meer over ART BREDA

  • Adres: Evenementenhal Breepark, Bavelseparklaan Breda
  • Tickets: Volwassenen € 15,- /12 – 18 jaar € 10,-
  • Kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding gratis.

Reacties

Cookieinstellingen