Koningsdag bij Belcrum Beach en STEK

Foto: STEK

Hoe was het ook alweer? ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’. Niet verwonderlijk dus dat Belcrum Beach en STEK de handen ineen slaan om van Koningsdag 2018 een groot feest te maken.

Met Koningsdag kunnen de voetjes weer los op het strand van Belcrum Beach. Kom lekker van de voorjaarszon proeven. Er is een vrijmarkt voor volwassenen waar grote beren van heren hun knuffels verkopen, moeders samen kramen vullen met huisvlijt, en je af mag dingen op spullen. Op het  geharkte strand zetten de Black Cows hun hakken in het zand om stevig te gaan rocken. De Bredase formatie speelt covers variërend van Mud tot Johnny Cash en van Deep Purple tot The Pogues. Bij het toilet op de beach wordt het publiek bij grote en kleine boodschappen begeleid door theatergroep ‘Poep Chique’. Voor iets te eten, kunnen bezoekers terecht bij o.a. de speciale crêpes-foodtruck en de keukenprinses van BB: ‘Mies en Plage’. Koningsdag op Belcrum Beach is van 10 tot 19 uur. Een kraam of grondplek huren? Surf naar belcrumbeach.nl.

Creativiteit

Ook op het bijzondere bedrijventerrein van STEK kun je heerlijk struinen langs een aantal vrijmarktkramen. Maar er is meer. De maandelijkse STEK-markt bijvoorbeeld. Creativiteit, ambacht, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op de markt. Ook de STEKKERS op het terrein, zetten hun deuren de 27e open voor bezoekers. Kom babbelen met ze, ze bijten niet.. Of geniet van de gezellige, ongedwongen sfeer. Voor kinderen zijn er workshops. Onder meer van Wapama en TRASH Atelier. Uiteraard kun je op het terrein ook terecht voor iets te eten of te drinken. Voor een plekje op de ambachtelijke markt mail je naar: [email protected]

STEK zoekt ondernemers

Er staan al heel wat units op het creatieve bedrijventerrein STEK, maar er is altijd plek voor nieuwe ondernemers. Ben jij een startende of al iets gevorderde ondernemer en kun jij veel aanwezig zijn in je bedrijfje? Dan is STEK de juiste plek om je onderneming op de bouwen of verder uit te bouwen?

 

Reacties

Cookieinstellingen