Koepelgevangenis Breda opent wederom haar deuren voor rondleidingen!

Foto:

Breda – 130 jaar lang was het de plaats waar niemand wilde komen, nu is het de locatie waar iedereen een keer geweest wil zijn. De Bredase penitentiaire inrichting de Boschpoort, beter bekend als de Koepelgevangenis, opent in de meivakantie haar deuren voor rondleidingen!

Maak je vakantiedagen in mei compleet met een bezoek aan de adembenemende koepelgevangenis in Breda. Wegens het succes van de afgelopen keren biedt FutureDome Events wederom rondleidingen aan in de oude Koepelgevangenis. In groepen word je door een gids rondgeleid langs de mooiste monumentale plekken in en rondom de Koepel. De rondleiding over het gevangenisterrein brengt je onder andere langs de Koepel, vrouwengevangenis, verschillende luchtplaatsen en het oude gerechtsgebouw. Voor kinderen is een leuke speurtocht inbegrepen met een kleine verrassing aan het einde.

Altijd al in de monumentale Koepelgevangenis van Breda willen rondkijken? Dan is dit je kans!

De rondleidingen worden gegeven op Maandag 30 april, Dinsdag 1 mei, Woensdag 2 mei, Donderdag 3 mei, Vrijdag 4 mei en Zaterdag 5 mei!
Reserveer je tickets online, door hier te klikken!

Door het monumentale karakter van de gebouwen en diverse trappen zijn niet alle delen van de rondleiding geschikt voor mindervaliden of mensen die slecht ter been zijn.

Meer over De Koepel

Reacties

Cookieinstellingen