André van den Boogaart op STEK

Foto: Sander van Bussel

De Brabantse singer-songwriter André van den Boogaart presenteert zijn nieuwe plaat ‘Terugweg naar Nergens’ in het Houtje Touwtje Strogebouwtje op STEK komende zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur.

Recht uit het hart; een term die te pas en te onpas wordt ingezet om het werk van een songschrijver te duiden. Als het op iemand van toepassing is, dan geldt dat voor André van den Boogaart. Geen quasi-poëtisch geneuzel, maar ruw houten teksten uit het leven gekerfd.

In het Nederlands, want daarmee kan hij zijn, op zijn zachtst gezegd, dynamische levenswandel het scherpst duiden. Die verhalen zet hij op een muzikale basis van blues, rock en country. Onlangs verscheen het derde album van André van den Boogaart, getiteld ’Terugweg Van Nergens’. Eerder werk van André waren Rauwe Rand uit 2014 en Met Modder in mijn Bloed uit 2012.

Rootstime schreef over de nieuwe plaat: “(…) Het bevestigt opnieuw het uitzonderlijk talent tot het schrijven – en brengen van, doodeerlijke songs. (…) We mijmerden bij beluistering meermaals dat we hier te maken hadden met een Nederlandstalige CW Stoneking. (…) Het is hoog tijd dat u kennis maakt met deze sympathieke, boeiende artiest!”

Het Houtje Touwtje Strogebouwtje zit op het creatieve bedrijventerrein STEK aan de Veilingkade 9a. Het strogebouwtje gaat open om 14.30 uur. Het eerste optreden begint om 15.00 uur. De entree voor deze middag is gratis. Wel wordt aan de bezoekers een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden