Met je hond naar de bioscoop!

Foto: Isle of Dogs

Voor één keer gaan de deuren van de Chassé Cinema open voor honden! Kom op vrijdag 18 mei om 20.45 uur naar Wes Andersons nieuwe film Isle of Dogs en geniet samen met je trouwe viervoeter van deze verblaffende film.

Zo’n vertoning voor honden en hun baasjes werd eerder al succesvol in New York, San Francisco, Londen en Rotterdam georganiseerd, nu strijkt het evenement ook in Breda neer. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Bredase dierenwinkel Discus Meeuwsen. Onder hun toeziend oog worden alle harige én minder harige bezoekers welkom geheten en gaan alle viervoeters weg
met een heuse goodiebag vol lekkers.

In de zaal wordt er alles aan gedaan om het onze harige vrienden zo aangenaam mogelijk te maken; het geluid staat zachter en het zaallicht wordt gedimd. Bovendien staan er genoeg waterbakken om tussendoor de dorst te stillen. Neem je zelf een dekentje mee zodat jullie allebei op een bioscoopstoel kunnen zitten?

Over Isle of dogs

Isle of dogs is het laatste meesterwerk van Wes Anderson en vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden