8 stoere chicks shinen in Ocean’s 8 bij Kinepolis

Houd je van actie, spanning én stoere vrouwen? Wil je de stijlvolste diamantdieven zien shinen in de nieuwste actiekomedie ‘Ocean’s 8’?

Kom dan op woensdag 13 juni met je vriendinnen naar de bad ass Kinepolis Ladies Night voor de voorpremière van deze film van regisseur Gary Ross (bekend van The Hunger Games). Je krijgt een drankje, maakt kans op toffe prijzen en shopt bij stands met fashion en accessoires geheel in de sfeer van de film. Zien we je dan?

Blitse diamantroof

In ‘Ocean’s 8’ heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) vijf jaar, acht maanden, 12 dagen en een beetje moeten wachten op de grootste roof van haar leven. Om de klus te klaren, stelt ze samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) een team van specialisten samen.

Straatoplichtster Constance (Awkwafina), juwelenmaakster Amita (Mindy Kaling), hekwerkexpert Tammy (Sarah Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Helena Bonham Carter) sluiten aan. Het doel van de roof: diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar stelen tijdens het MET Gala. Enige uitdaging: de diamanten hangen om de nek van de welbekende actrice Daphne Kluger (Anne Hathaway).

Met welke powerladies ga jij op 13 juni bij Kinepolis de Ladies Night beleven? App nu je al je vriendinnen en scoor die tickets!

Praktische info:

  • Kinepolis Ladies Night | Ocean’s 8
  • 13 juni 2018
  • Event start één uur voor aanvang film
  • Tickets: €14,00

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden