Herbeleef de spectaculaire MUSE Drones World Tour

Foto: Kinepolis

Snoeiharde gitaarsolo’s, opzwepende drums en de mysterieuze sfeer die de nummers van Muse kenmerken: bij Kinepolis kun je op 12 juli de MUSE Drones World Tour in het beste beeld en geluid herbeleven. Donderdag 3 mei start de ticketverkoop.

De rockband tourde de wereld rond voor zo’n 130 concerten ter ere van het zevende studioalbum Drones. Voor het eerst kregen fans een 360 graden audiovisuele beleving tijdens het concert en die ervaring kun je in Kinepolis nu dus ook meemaken. De Engelse band trad hierbij op in het midden van de arena, waarbij lasershows en andere lichteffecten om hen heen geprojecteerd werden. Het allerbeste geluid en haarscherp beeld; muziekfans kijken hun ogen uit bij Kinepolis!

Grote hits
De Drones World Tour vond in 2015 en 2016 plaats in diverse arena’s en op verschillende festivals, waaronder twee keer in Nederland: in de Ziggo Dome en op Lowlands. De Grammy Award-winnende band speelde tijdens haar tour nummers zoals Uprising, Hysteria, Plug in Baby en Supermassive Black Hole. The New York Times beschreef de 360 graden live experience als “an endless build-up, heading for one peak after another”.

Exclusieve beelden
Kinepolis haalt de Muse Drones World Tour nu naar de bioscoop en bezoekers zien niet alleen de spetterende liveshow van Muse, maar ook nog exclusieve beelden die alleen in de bioscoop vertoond worden.

Praktische info:

  • Muse DRONES World Tour
  • 12 juli 2018 in o.a. Breda
  • Speelduur: 100 minuten
  • Engelse ondertiteling
  • Tickets: €13,50 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden