Programma 2018/2019 Chassé Theater

Foto: Wim Verhoeve

De programmering voor seizoen 2018/2019 van het Chassé Theater is bekend. De verkoop start maandag 14 mei (11.00 uur) voor iedereen die het Chassé Theatervoordeel aanschaft. Andere belangstellenden kunnen kaarten kopen vanaf donderdag 17 mei (11.00 uur).

Het programma bevat ruim 400 voorstellingen en activiteiten, in alle genres van de podiumkunsten. Het programma staat vanaf nu op de webshte van het Chassé. Vanaf die dag zijn ook het nieuwe seizoenboek en de seizoenkalender -een handzaam overzicht van alle voorstellingen- verkrijgbaar in het theater.

Bekende namen

Onder andere Scapino Ballet Rotterdam, Rundfunk, Gerard van Maasakkers, Theater Rotterdam, LeineRoebana, René Froger, Ashton Brothers, Nederlands Reisopera, Het Zandkasteel, Tjitske Reidinga, De Smurfen, Racoon, Toneelgroep Oostpool, Het Nationale Ballet, Anne Wil Blankers, Jan Smit, De Stilte, Marc-Marie Huijbregts, Paul de Leeuw, Guido Weijers, Patrick Laureij, philharmonie zuidnederland, Peter Pannekoek, Juf Roos, Arie en Silvester, Thomas Acda, Lavinia Meijer, Freek de Jonge, Theater Amsterdam, Daniël Arends, Guus Meeuwis, Remy van Kesteren, Arjen Lubach, Van der Laan & Woe, Tineke Schouten, Hans Klok, Schippers&VanGucht en Youp van ’t Hek zijn bekende artiesten en gezelschappen uit het nieuwe programma.

Musicals

In het nieuwe theaterseizoen presenteert Chassé Theater maar liefst vijftien musicals waarvan een aantal exclusief voor Brabant/Zeeland of voor heel Zuid-Nederland. Te zien zijn: Soof de musical, The color purple, The Addams family, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Charley, Marvellous, All Stars, Expeditie Eiland, Late Lente, The bridges of Madison County, Stil in mij, Op hoop van zegen en Best of Broadway; waarin de crème de la crème van de Nederlandse musicalwereld hits uit bekende en nieuwe musicals zingt.

Internationale Selectie

Chassé Theater presenteert wederom de Internationale Selectie; stuk voor stuk topvoorstellingen die opvielen op de internationale theaterfestivals. Met de Vlaamse theatermaakster Lies Pauwels, de Zwitserse dansmaker Tabea Martin en de tweede editie van het Explore Festival: onderscheidend, grenzeloos theater uit Argentinië, Senegal en Zuid-Afrika.

Soof

Ze was in 2017 al even in het Chassé Theater te zien met een smakelijk voorproefje, maar in 2018 gaat Soof de musical de grote zaal in. Deze nieuwe Nederlandse musical, gecoproduceerd door het Chassé Theater, gaat zondag 18 november in première in Breda. Alle ingrediënten van de succesvolle films zijn aanwezig in de innemende theaterbewerking. Het publiek komt dichterbij dan ooit, want per voorstelling kunnen 120 gasten plaatsnemen op het toneel, waar ze tijdens de show mee-eten in de keuken van Soof, gespeeld door Maike Boerdam.

Verkoop

De verkoop start maandag 14 mei om 11.00 uur voor iedereen die het Chassé Theatervoordeel aanschaft. Andere belangstellenden kunnen kaarten kopen vanaf donderdag 17 mei, 11.00 uur.

  • Reserveren kan via chasse.nl of via een bestelformulier.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden