Op het podium staan bij Breda Barst? Geef je op!

Foto: Kin Cheong Lau

Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 15 en 16 september plaats in het Valkenberg park in Breda, maar trapt op zaterdag 23 juni het festivalseizoen al af met de Breda Barst Kick-Off.

Op het podium van Mezz strijden zaterdag 23 juni meerdere talentvolle bands om een podiumplek tijdens Breda Barst. Wil jij kans maken op een plek? Geef jezelf dan op door een livevideo te sturen naar [email protected]. Alleen lokale bands met eigen repertoire worden geselecteerd. Aanmelden kan tot en met dinsdag 22 mei.

Stemmen via Facebook

Vanaf woensdag 23 mei kan er via een poll op Facebook gestemd worden op tien bands die door de organisatie uit alle aanmeldingen zijn geselecteerd. De twee bands met de meeste stemmen spelen tijdens de Breda Barst Kick-Off in Mezz en maken daarmee dus tevens kans om te spelen in het Valkenberg park. Daarnaast worden er, in samenwerking met Pop Organisatie Breda (POB), nog drie bands geselecteerd voor de Kick-Off.

Mini-festival in Mezz

Op 23 juni wordt Mezz omgetoverd tot een festivallocatie. Naast optredens van deze vijf bands is er volop te eten en te drinken en staan er diverse kraampjes. De Breda Barst Kick-Off start om 19.00 uur en is gratis toegankelijk.

Breda Barst

Het gratis toegankelijke Popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 15 en 16 september plaats. Breda Barst staat garant voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg en biedt een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten. Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden