Ultieme dino-beleving door VR-experience in Kinepolis

Foto: Jurassic World : Fallen Kingdom

Altijd al eens naast een dino willen lopen? Bij Kinepolis kan het! Rondom de release van wereldwijde filmhit Jurassic World : Fallen Kingdom, realiseert de bioscoopketen een unieke VR pop-up-tour langs o.a. Kinepolis Breda.

Kinepolis Breda biedt op 8 juni zijn bezoekers de ultieme filmbeleving en trakteert Jurassic World-fans daarom op een indrukwekkende VR-experience. In een gethematiseerde opstelling wandelen deelnemers met een VR-bril op het hoofd over Isla Nubla; het beroemde dino-eiland uit de Jurassic-filmserie.

Op pad met Blue
In deze VR-beleving beleef avonturen samen met Blue, de dino die het meest loyaal is aan hoofdrolspeler Owen (Chris Pratt). Je volgt deze intelligente velociraptor op haar overlevingstocht, nu een uitbarstende vulkaan het eiland dreigt te verwoesten.

Dino-beeldje
Nog nooit waren de dinosauriƫrs zo levensecht als in deze VR-experience, dus check hier wanneer de VR pop-up experience in jouw bioscoop is en koop snel je filmtickets! De eerste 100 deelnemers van deze ultieme VR-bioscoopbeleving ontvangen zelfs een Jurassic World dino action-figure.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden