Jan Terlouw in de Grote Kerk

Jan Terlouw
Foto: Sanne Terlouw

Jan Terlouw met literair concert Wankele Wereld in de Grote Kerk Breda

Op woensdagavond 13 juni wordt in de Grote Kerk het unieke literair concert Wankele Wereld ten gehore gebracht door Jan Terlouw samen met het Leonard Ensemble dat bestaat uit Pauline Terlouw (viool), Carla Schrijner (cello) en Jan Willem Nelleke (piano).

Het achterliggende thema van Wankele Wereld is het gevaarlijke consumptieve gedrag van de mens en is geïnspireerd op de Suite del Ángel van Astor Piazzolla.  Muziek en tekst zijn volledig verweven en vormen een eenheid: de verhaallijn loopt parallel met de muziek van Piazzolla. Yolanda Sjoukes (Chef redactie Baronie en columniste BNDeStem) interviewt Jan Terlouw na de pauze en er is gelegenheid tot het stellen van vragen  en zijn er muzikale intermezzo’s.

Na afloop van het literaire concert signeert Terlouw en kan er worden nagepraat. Het literair concert begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Toegangsprijs € 12,50  of € 10,00 (Vrienden GKB), inclusief 1 consumptie in de pauze. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van de Grote Kerk Breda, bij Boekhandel Van Kemenade & Hollaers en de Vrije Boekhandel Breda.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden