De Kinepolis Ladies Night met Ocean’s 8

Foto: Kinepolis

Vrouwenfilms zoetsappig? Ocean’s 8 bewijst het tegendeel. Met nog maar een paar dagen te gaan is dit je kans om de film als eerste te zien: check Ocean’s 8 tijdens de speciale Kinepolis Ladies Night voorpremière op woensdag 13 juni.

‘Een film met een lekker tempo en vol sexy glamour.’ Het enthousiasme van de Amerikaanse pers doet ons reikhalzend uitkijken naar Ocean’s 8. Gelukkig hoeven we niet te wachten tot de officiële Nederlandse release op 21 juni. Bij Kinepolis kan je namelijk al op woensdag 13 juni terecht bij de speciale Ladies Night voorpremière van Ocean’s 8!

Partner in crime
In Ocean’s 8 heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) vijf jaar, acht maanden, 12 dagen en een beetje moeten wachten op de grootste roof van haar leven. Om de klus te klaren, stelt ze samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) een team van specialisten samen.

Stijlvolle diamantdieven
Houd je van actie, spanning én stoere vrouwen? Wil je de stijlvolste diamantdieven zien shinen in de nieuwste actiekomedie Ocean’s 8? Kom dan 13 juni met je vriendinnen naar de bad ass Kinepolis Ladies Night. Je krijgt een drankje, maakt kans op toffe prijzen en shopt bij stands met fashion en accessoires geheel in de sfeer van de film. Zien we je woensdag?

Praktische info:

  • Kinepolis Ladies Night | Ocean’s 8
  • 13 juni 2018
  • Event start één uur voor aanvang film, kijk bij jouw bioscooplocatie voor de filmtijden.
  • Bij Kinepolis CineMagnus Schagen en Kinepolis CineMeerse Hoofddorp start het event een half uur voor aanvang van de film.
  • Bestel de tickets voor €14,00
  • Te zien in Kinepolis Almere, Breda, Dordrecht, Den Helder, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Oss, Jaarbeurs (Utrecht), Cinerama (Rotterdam), Zoetermeer, CineMagnus Schagen en CineMeerse Hoofddorp.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden