Efteling zoekt ruim 2.000 kinderen voor nieuwe theatershow CARO

Foto: Efteling

In september brengt de Efteling een compleet nieuwe show op de planken van het Efteling Theater: CARO. CARO wordt een visueel spektakel vol humor, dans, muziek en acrobatiek voor de hele familie. De theatershow betekent een nieuwe weg voor de Efteling, een die mooi aansluit bij haar internationale ambities.

CARO bezorgt iedere bezoeker, uit ieder land, herkenbare momenten uit het eigen leven. Net als bij de vorige theaterproducties van de Efteling, wordt kinderen weer de kans geboden eenmalig een rol in CARO te spelen. Voor iedere speeldag gaat de Efteling op zoek naar 14 kinderen.  Kinderen kunnen zich vanaf nu aanmelden via efteling.com/caro.

Ruim 2.000 kinderen

De Efteling wil met deze bijzondere vorm van theater ruim 2.000 kinderen tussen de 7 en 10 jaar de mogelijkheid geven één dag een gastrol te spelen in een echte theatershow. De kinderen worden een paar uur voor de voorstelling klaargestoomd voor hun rol in de bijzondere show.

Cast & creatives

Onder regie van de bekende musicalacteur Stanley Burleson en naar een script van Allard Blom en de Efteling, schittert de volgende cast vanaf september in CARO. Ton Peeters neemt de hoofdrol in de theatershow voor zijn rekening. Peeters speelde eerder in de Kleine Zeemeermin in het Efteling Theater en in Elisabeth in Concert. Marcel Visscher, bekend van onder andere de Efteling-productie De gelaarsde Kat en Beauty and the Beast, neemt de rol van Mijnheer Tijd op zich. Zijn tegenspeelster Talita Angwarmasse vertolkt Mevrouw Tijd in CARO en is bekend van On your Feet en De Bodyguard.

Carrousel van het leven

CARO is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze ‘mallemolen van het leven’ bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. De familieshow CARO prikkelt alle zintuigen en de unieke theateropstelling zorgt ervoor dat bezoekers hun eigen rondje meedraaien in een carrousel vol muziek, humor en acrobatiek. De feestelijke opening night van CARO vindt plaats op 15 september 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen