Regisseur Roel Reiné en castleden REDBAD naar Pathé Breda

Hoofdrolspeler Gijs Naber, Britte Lagcher en regisseur Roel Reiné van REDBAD komen donderdag 28 juni naar Pathé Breda.

De speciale vertoning van de nieuwste Nederlandse historische actiefilm wordt om 18:45 uur ingeleid door regisseur Roel Reiné, acteur Gijs Naber en actrice Britte Lagcher.

Historisch epos

Na het succes van Michiel de Ruyter komt Roel Reiné met een indrukwekkend heldenepos over de legende van Redbad, vertolkt door Gijs Naber. 700 na Christus. Noord-Europa is verdeeld in twee werelden: boven de rivieren leven de Friezen, Saksen en Denen. Onder de rivieren heersen de Franken. Zij willen doen wat zelfs de Romeinen niet gelukt is: heel Europa veroveren. Ze azen op het belangrijkste handelscentrum van Europa, waar de Friese koning Aldigisl regeert. De film is een historisch epos over de sagen en oude legenden van REDBAD.

Het castbezoek van Gijs Naber, Britte Lagcher en Roel Reiné is een van de vele bijzondere evenementen bij Pathé in Breda. De vertrouwde bioscoop, waar je vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomt, sinds april een geheel vernieuwde VIP lounge heeft, vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar verrast bezoekers, jong en oud, ook voortdurend met boeiende specials en events, zoals Live Opera, Kleuterbios, Pathé Ladiesnights, 50Plus Bios en veel meer.

  • Tickets (10,95 euro / Pathé VIP 22,50 euro) zijn nu te koop via www.pathe.nl/breda en aan de kassa van de bioscoop.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden