Vinyl & For Real platenbeurs op het station Breda

Foto: Vinyl & For Real

De tweede editie van Vinyl & For Real, dé platen++beurs van Breda, vindt plaats op zondag 1 juli 2018 tussen 12.00 en 18.00 uur. Meters aan vinyl en cd’s en nog veel meer. Het evenement vindt plaats op Breda CS, binnen én buiten aan De Belcrumzijde. Vinyl & For Real is veel meer dan een gewone platenbeurs. Alles draait om de passie voor muziek!

Bredase platenbazen in de etalage.

Zo’n twintig platenbazen uit alle windstreken zijn present met meters vinyl. Breda kent ook haar eigen vinylambassadeurs en die zijn natuurlijk aanwezig tijdens Vinyl & For Real. Grey Vinyl , Green Vinyl, Tunes Ville, Curiosity Killed the Cat en Teknosucks, allemaal paraat met unieke collecties! Aandacht voor gadgets. Vintage- en retrogadgets horen bij vinyl. Phonotrope van Mud Motion brengt een slipmat voor de platenspeler, die tot leven lijkt te komen als deze wordt gefilmd met een smartphone. Retro Vinyl & Vintage is aanwezig met vinyl én diverse vintage items uit hun winkel in Bergen op Zoom. Unit Breda heeft – naast vinyl – te gekke gadgets als shirts, hoodies, boards, groovewashers en Hi-Fi earplugs in het aanbod.

Bring your own vinyl!

Onze DJ Booth staat klaar. Iedereen met zelf meegebrachte of net gekochte platen kan deze komen draaien. Tussen de draaibewegingen van het publiek door wordt dit podium gehost door DJ Seb la
Gran.

Live on caravan stage.

Buiten op het plein staat weer de vintage caravan als podium voor onze live acts. Talenten Minke van de Watering en Carolien Drooger spelen tussen 12.00 en 14.00 uur. Vanaf een uurtje of half vier geeft Paula Valentina, geflankeerd door haar mannen van Just Play Music, een spetterend optreden. Een mooie afsluiter van een relaxte middag muziek. Dat is beloofd!

Speciale bieren voor speciale mensen.

The Beertruck schenkt speciale bieren voor speciale mensen. Hop & Liefde van Brouwerij De Molen is daar een voorbeeld van. Een bier gebrouwen met liefde voor hop. Een zeer frisse volle smaak is gegarandeerd. Of neem nou de Witte Trappist, het enige trappistenwitbier van de wereld. Voor het stevigere werk is er Cornet, bier voorzien van een vleugje vanille. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor wijn en fris door de heren van The Beertruck.

Van kratten graven krijg je trek…

Foodtrucks verrijken daarom het terras bij de caravanstage. Beretrek is present met heerlijke hotdogs in diverse varianten. Friet & Ballen serveert lekkere patatten en bitterballen, gehaktballen en nasiballen. Zin in iets pittigers? Check de authentieke Indonesische saté van oom Jim. En natuurlijk tref je in het station zelf ook volop eettentjes!

Geen oppas? Geen probleem!

Voor de kleine vrienden is er een springkussen aanwezig én Bouke van Happy Color Faces om ze te schminken tot een echte vinylvriend. En ijsjes natuurlijk, omdat de weersverwachting veel goed
belooft.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden