Bier, Burgers & Blockbuster-avond bij Kinepolis

Foto: Kinepolis Breda

Dwayne ‘The Rock’ Johnson schittert vanaf volgende week in de 3D actiefilm Skyscraper. Tel de zweetdruppels op zijn voorhoofd door de haarscherpe laserprojectie die Kinepolis rijk is, ondersteund door indrukwekkend geluid.

Kan je niet wachten om deze blockbuster te zien? Kinepolis organiseert voorpremières op niet één, maar twee avonden voor release! In Skyscraper kruipt Dwayne Johnson in de huid van Will Ford; een voormalig leider van een FBI gijzelaars-reddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die nu wolkenkrabbers beveiligt. Wanneer hij tijdens een opdracht in China wordt beschuldigd van brandstichting in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld, moet Will de daders vinden en tegelijkertijd zijn familie redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Bier, Burgers & Blockbuster
Wil je Skyscraper als eerste zien? Kom dan dinsdag 10 juli naar de voorpremière. Wil je er supervoordelige hamburgers én biertjes bij? Verzamel dan al je vrienden voor de Kinepolis Bier, Burgers & Blockbuster-avond op woensdag 11 juli. Daar geniet je van Skyscraper in 3D, verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts €1,- per stuk! Kom proosten op The Rock!

PRAKTISCHE INFO

Voorpremière Skyscraper

BBB Skyscraper 3D

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden