PALM PARKIES in het Bredase

PALM PARKIES
Foto: palmparkies.nl

De zomer is begonnen en dan weet heel Breda wat ze op dinsdagavond gaat doen. Juist, naar het Valkenberg. Genieten van muziek, hapjes & drankjes en fijn gezelschap. Zien we jou ook op je kleedje deze zomer? De PALM PARKIES zijn al sinds 1999 een begrip. Geniet van 10-07 t/m 21-08 van diverse bands.

PALM PARKIES Breda

Op zeven avonden kun je weer genieten van diverse bands die het podium in het Valkenberg gaan betreden. Er zitten diverse bekende en gevestigde namen bij: wat te denken van de Handsome Poets, Boris en good old Pater Moeskroen. Breda Nieuws zet alle avonden alvast op een rijtje. De aanvang van de concerten is om 20:15 maar je kunt al terecht vanaf 19:30 en op de echte zwoele avonden al vanaf 18:00. Houd hiervoor de facebookpagina van Palm Parkies in de gaten.

Nieuw! Palm Parkies Breda krijgt een 2e podium met dansbare funk, disco en house. Iedere dinsdag van 18:00 – 23:00 bij lekker weer vind je tussen de fontein en het rode bruggetje een heerlijk 2e podium met Disco, Funk en House muziek. Een samenwerking tussen Bakfiets Soundsystem, Planet Disco en PALM PARKIES Breda en is bedoeld voor de mensen die onder het genot van een drankje lekker willen dansen in het park op de dinsdagen!

Tevens zal vanaf 23:00 (tot 04:00) in Club Spock de officiële afterparty van Palm Parkies plaatsvinden waar de gezellige sfeer uit het park wordt doorgezet. Hiervoor betaal je 3 euro entree.

10 juli – Pater Moeskroen

Vorig jaar waren ze ook al van de partij. Ze zijn al dertig jaar een begrip in menig kroeg, theater, feesttent of festival. En nu dus ook op PALM PARKIES. Maak je klaar voor krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.

17 juli – BONGOMATIK

Bongomatik is een muziek-collectief bestaande uit toppers van de Nederlandse Jazz, Pop, Latin en Funk. Voeg hier nog een dikke knipoog, originele presentatie en veel ruimte voor improvisatie aan toe en de avond kan niet meer stuk! Ze maakte furore op zowat ieder groot zomers muziekfestival. Hoog tijd om dit gezelschap uit te nodigen voor een rondje langs de parken van PALM PARKIES. Wij kijken er al naar uit!

24 juli – Boris

Boris is terug! De Nederlandse soul-zanger, songwriter en producer is met zijn nieuwe album Neon weder opgestaan. Als Bo Saris scoorde hij de afgelopen jaren hits als The Addict (2013) en She’s On Fire (2015). Al sinds zijn kennismaking met het grote publiek in 2003 staat Boris bekend om zijn intens soulvolle sound en zijn overduidelijke liefde voor alles wat black music te bieden heeft. We kijken er naar uit om hem in Breda te begroeten op het Palm Parkies podium.

31 juli Goodluck ft. Boris Smith

Goodluck is een van de meest fantastische Zuid Afrikaanse elektronische popbands en brengt een mix van elektronica, pop en een subtiel vleugje jazz. Met hun unieke sound speelde ze al over de hele wereld. Ze scoorden in mei al een megahit bij 3FM.

7 augustus – Hansome Poets

De selfmade Handsome Poets komen nog steeds graag bij elkaar om een vette show neer te zetten. Vanuit hun kantoor / studio / privé café in Gouda blijven de ideeën komen en publiceren ze hun liedjes online die zelfs worden opgepikt en gebruikt in Hollywood! Dit wordt een zwoele zomerse PALM PARKIES avond want met hun nieuwe single ‘Make It Better’ (die werkelijk overal te horen is) kunnen de mannen van de Handsome Poets niet wachten het podium op te springen en er samen met het publiek een feest van te maken!

14 augustus – Parkies Pop

Tijdens PARKIES POP alleen maar talent uit Breda. Samen met de Mezz worden de bands geprogrammeerd. Op dit moment is nog niet bekend wie we gaan zien op 14 augustus, maar het lokale talent is sowieso de moeite waard om voor naar het park te komen.

21 augustus – De Bijtels

De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! Ze gooien het dak eraf met de grootste hits en leukste feestmuziek. Ze coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles daar tussenin, niets is te gek! Voor mensen van alle leeftijden, windstreken en levensovertuigingen. Het is een show vol energie die je meevoert en waar nog jaren over doorgepraat wordt. Er is geen feest dat niet eindigt met ‘we want more!’

Smakelijk Breda Nieuws Facebook winactie

Breda Nieuws gaat de komende weken sushi, burgers, pizza, een picknickpakket, ijsjes en ander lekkers verloten via onze Facebookpagina.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden