Pater Moeskroen in Valkenberg

Pater Moeskroen
Foto: Palmparkies.nl

Vanavond, 10 juli, om 20:15 trapt Pater Moeskroen PALM PARKIES Breda af. Vanaf 19:30 kun je je palmpjes bestellen en er zijn diverse eettentjes (of wagens) aanwezig. Kom lekker op de fiets (fietsenstalling aanwezig), neem een kleedje mee en geniet van deze muzikale avond!

Pater Moeskroen

De folkband Pater Moeskroen bijt vanavond het spits af. Helaas geen zwoele zomeravond, maar het blijft droog, dus geen reden om niet naar het Valkenberg te komen. Vorig jaar waren ze ook al te zien met hun aanstekelijke folk, feestnummers en opzwepende ballades. Ze zijn al dertig jaar een begrip in menig kroeg, theater, feesttent of festival. En nu dus ook op PALM PARKIES. Maak je klaar voor krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.

PALM PARKIES

Vanaf 10 juli t/m 21 augustus vinden elke dinsdagavond de PALM PARKIES plaats in het Valkenberg. Vanaf 20:15 starten de concerten, maar vanaf 19:30 zijn de horeca gelegenheden al open. Met echt mooi weer is dat al vanaf 18:00. Kom deze zomer dus lekker naar het park op dinsdagavond!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden