Jubileum Breda Drijft

Breda Drijft
Foto: bootjevarenbreda.nl

Op zondag 22 juli viert Breda Drijft haar vijfjarig jubileum in de Haven van Breda. Alsof dat nog niet genoeg is heeft de organisatie nu ook bekendgemaakt dat zij het spectaculaire rubberbotenfestival dit jaar voor het eerst in Utrecht gaan organiseren. Utrecht Drijft vindt plaats op zaterdag 11 augustus.

Aftellen naar 22 juli

Met nog één week te gaan, is het aftellen tot Breda Drijft begonnen. “Het draaiboek ligt klaar, de line up is rond en we hebben op dit moment 90% van de tickets verkocht. Wij zijn er klaar voor!” aldus Thibaud van der Steen van Breda Drijft. Over die laatste 10% maakt Thibaud zich niet druk: “De verwachting is dat het warme weer voorlopig aanhoudt, dus de mensen die nog twijfelden kunnen zich nu ook gaan verheugen op een zomerse editie van Breda Drijft.”

Muzikale hoogtepunten

Voor het vijfjarig jubileum wordt alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijke dag van te maken. Net als vorig jaar zijn er drie podia op het water die dit jaar worden gehost door Ploegendienst, Daisy en poppodium Mezz. Eerder werd al bekendgemaakt dat de populaire act Bizzey van de hits JA! en Traag zijn opwachting maakt op het podium van Daisy. Wanneer het dagprogramma op het water ophoudt, gaat het feest traditiegetrouw verder op de afterparty bij Strand Binnen, met onder andere De Lievelings DJ’s van je Zusje, Crookx en guilty pleasure Def Rhymz!

Utrecht Drijft ook

“Na vier succesvolle jaren in onze eigen stad is het nu tijd om het festival ook buiten Breda te gaan organiseren”, vertelt Thibaud trots. “Dat we nu naar Utrecht gaan is een droom die uitkomt!” Voor Utrecht Drijft wordt er een samenwerking aangegaan met Rubberboten Missie, de organisatie die het varen op de Utrechtse grachten eerder mogelijk maakte. Net als in Breda kan men in Utrecht zich opmaken voor een volwaardig festival met drijvende barren, verschillende podia met live muziek en volop entertainment. Utrecht Drijft vindt plaats op zaterdag 11 augustus 2018 van 13:00 tot 19:00 uur. De organisatie streeft naar 2.000 deelnemers.

Meer informatie en tickets via de Facebook pagina van  Breda Drijft. Wil je meevaren in Utrecht, kijk dan op hun facebookpagina.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden