Mama Mia! Here We Go Again binnenkort te zien bij Kinepolis

Foto: Kinepolis

In Mamma MIa! Here we go again gaan we terug naar het Griekse eiland Kalokairi. Tien jaar na de eerste film Mamma Mia! the Movie woont Sophie Sheridan nog steeds op de eiland en is intussen zwanger van Sky, haar geliefde. Zij twijfelt of zij het wel aankan zonder de steun van haar overleden moeder. Daarom nodigt zij haar moeders hartsvriendinnen Tanya en Rosie uit om haar te helpen. Samen met haar drie mogelijke vaders Sam, Harry en Bill vertellen zij het verhaal van haar moeder en hoe zij Sophie in haar eentje heeft grootgebracht.

Mamma Mia! Here We Go Again draait vanaf 19 juli in de bioscoop. Reserveer alvast voor de beste plaatsen in de zaal. Maar kan je niet wachten en wil je een leuk uitje van maken, samen met vriendinnen? Kom dan 18 juli naar de Ladies Night bij Kinepolis. Speciaal voor deze zomerse editie heeft Kinepolis een exclusieve samenwerking aangegaan met Omoda.  Naast het gebruikelijke welkomstdrankje en een goedgevulde goodiebag krijgen alle bezoekers ook een echte Omoda-shopper! En naast de gebruikelijke prijzenverloting wordt ook een Omoda-schoenenwaardebon ter waarde van € 50,- Als of dat niet genoeg is zijn er volop stands waar men kan shoppen voor accesoires, fashion en beauty. Wees er snel bij, de kaartverkoop gaat als een speer.

Ben je super fan of wil je de eerste film nog een keer op de grote scherm zien? Kom op 22 juli naar de Mamma Mia! Marathon. Dan draait Kinepolis deel 1 en 2 achter elkaar en kan je wederom genieten van alle bekende nummers en misschien zelfs meezingen.

Mamma Mia! in Kinepolis Breda

Datum : 18 juli
Tijdstip : vertoning op diverse tijden
Ticket :  € 14,00
Waar : Kinepolis Breda

Mammia Mia Marathon
Datum : 22 juli
Tijdstip : 14:00

Ticket :  €12.50

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden