PALM PARKIES’ tweede avond met Bongomatik

Bongomatik
Foto: Monique Baan

16 juli zo rond 20:15 begint Bongomatik met spelen op de tweede PALM PARKIES avond in het Valkenberg. Zeer waarschijnlijk kun je al vanaf 18:00 terecht bij de eet- en drankgelegenheden. Houd hiervoor de Facebookpagina van PALM PARKIES in de gaten. Maar de weersvoorspelling liegt er niet om: een zwoele zomeravond met zo’n 21 graden nog in de avond.

Bongomatik

Bongomatik brengt een mix van Latin, pop en jazz waarbij van alles te horen maar ook te zien is, luchtige en energieke muziek met een vette groove en een dikke knipoog. De naam, vormgeving en presentatie van Bongomatik zijn geïnspireerd op de spraakmakende Bongomatik Company, welke in de 50- en 60’er jaren furore maakte. Dit bedrijf veroorzaakte indertijd een enorme rage door de waanzinnige ontwerpen van de gadgets en keukenmachines die ze produceerden. De term ‘Bongomatik’ werd hierdoor synoniem voor cool, hip en trendy. Bongomatik is dus niet alleen de naam van deze band, het is ook de enige manier om hun muziek te omschrijven.

PALM PARKIES

Vanaf 10 juli t/m 21 augustus vinden elke dinsdagavond de PALM PARKIES plaats in het Valkenberg. Vanaf 20:15 starten de concerten, maar vanaf 19:30 zijn de horeca gelegenheden al open. Met echt mooi weer is dat al vanaf 18:00. Kom deze zomer dus lekker naar het park op dinsdagavond!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden