Bongomatik blaast park omver

Bongomatik met diverse blazers in de band verzorgde de muziek tijdens de tweede avond van PALM PARKIES. Ook waren de DJ’s van Bakfiets Soundsystem en Planet Disco lekker op dreef. Het park was vol, het zonnetje scheen en de sfeer was goed!

Bongomatik

De band van de afgelopen dinsdagavond maakte veel bezoekers van PALM PARKIES aan het dansen met hun opzwepende eigen stijl. Een combinatie van o.a. Spaanstalige nummers met een sambabeat. De dansmoves van de zangeressen waren een goed voorbeeld voor het aanwezige publiek. De band die was aangekondigd als een band met een mix van Latin, Pop en Jazz bracht wat we verwachtten. Volledig in (kleding)stijl, werden we mee terug genomen naar de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw.

Hoewel het de helft van de bezoekers eigenlijk niet uitmaakt welke band voor ze speelt, is de muziek een absolute sfeermaker. Ook liggend op je kleedje met je vrienden, familie en nieuwe kennissen is zo’n energieke band erbij fijn om naar te luisteren.

Sfeer alom

Het mooie weer zorgde ervoor dat het al vroeg druk was in het park. Wie wil er nog op vakantie? De kleedjes werden uitgelegd, pastasalades, stokbrood & de bag-in-box wijn kwamen tevoorschijn en Breda genoot van een heerlijke zomeravond. De speciaalbiertjes vonden ook gretig aftrek. Deze betaal je superhandig met je PALM PARKIES PAS (je vindt de kassa tussen de eetgelegenheden, maar opladen kan ook met een app of op de website, klik hier voor meer informatie).

Nadat de band was uitgespeeld ging het feestje nog even door bij de DJ booth aan de andere kant van de fontein, met een mooie lichtshow en vrolijke lampjes een club in de buitenlucht! Nu al een geslaagde toevoeging aan de PALM PARKIES, zo is er voor elke muziekliefhebber een plek in het park.

Tijdens Palm Parkies hebben we iedere week een leuke winactie met deze week drie verrassingenpakket van Picnic. Zie hiervoor onze Facebookpagina.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden