Breda Live neemt maatregelen tegen hitte

Foto: Breda Live

Tijdens de hittegolf van vorige week namen een aantal festivals al gepaste maatregelen. Dit weekend is dat niet anders. Hoewel het met 28 graden zaterdag wellicht ‘iets’ koeler is, neemt ook Breda Live gepaste maatregelen.

Dat zegt de organisatie van het festival tegen Breda.Nieuws.nl. “We houden het weer goed in de gaten en nemen daar gepaste maatregelen voor.” Zo mogen bezoekers een halve liter water per persoon mee naar binnen nemen en creëert de organisatie extra schaduwplekken voor bezoekers. “We regelen ook een stand met zonnebrand voor de extra bescherming. Maar bezoekers moeten zichzelf ook goed beschermen deze dag door middel van voldoende drinken, het hoofd te bedekken en goed zonnebrand te smeren.”

Laatste nieuws

Hou zeker ook de website van Breda Live in de gaten. Aanstaande vrijdag zet de organisatie een officieel bericht op de site met alle laatste informatie voor het warme weer.

Foto’s

De redactie van Breda.Nieuws.nl loopt zaterdag ook op het festivalterrein rond en maakt o.a een fotoreportage van Breda Live. Maak je zelf ook foto’s, mail ze dan naar [email protected] of twitter naar @BredaNieuwsNL dan zorgen wij dat ze op onze site komen te staan. Als je de foto’s mailt, vergeet dan niet je naam in de mail te zetten.

Lees het fotoverslag van Breda Live

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden