Boris krijgt warme ontvangst in Breda

Boris trekt veel mensen naar Valkenberg
Foto: Monique de Jong

Het was een hete dag en het bleef nog lang warm in het Valkenberg. Naast de zon droeg ook Boris hier aan bij. Met zijn songs bracht hij vele Bredanaren op de been. Naast de vaste PALM PARKIES gangers trokken ook de fans van Boris naar Breda.

Boris

Was het vorige week al warm tijdens het optreden van Bongomatik, gisteravond was de term zwoele zomeravond volledig van toepassing. Met ‘oude’ hits en songs van zijn nieuwe album maakte Boris er een energiek optreden van. Het was voor het podium een drukte van belang. Naast de vaste Palm Parkies gangers waren er ook verschillende bezoekers speciaal voor Boris en zijn band gekomen. Er werd dan ook lekker gedanst en genoten van de muziek.

Het is nog even wachten, maar mocht je meer willen zien van Boris, dat kan! 18 januari 2019 komt hij tijdens zijn tour optreden in de Mezz. Klik hier voor tickets. Of je gaat vanavond naar Roosendaal of morgen naar Bergen op Zoom waar ook PALM PARKIES plaatsvinden.

Planet Disco

De heren van Bakfiets Soundsystem x Planet Disco waren natuurlijk ook weer aanwezig. Rondom hun DJ booth kwam ook veel publiek bij elkaar. Echt een goede aanvulling voor het PALM PARKIES programma. Het advies is wel om niet in het midden van beide podia te gaan zitten, dan krijg je namelijk van beide podia het geluid mee.

PALM PARKIES

Volgende week gewoon weer een PALM PARKIES. In Breda zullen dan komen optreden: Goodluck. En dat samen met de Bredase DJ Boris Smith.

Vanaf 10 juli t/m 21 augustus vinden elke dinsdagavond de PALM PARKIES plaats in het Valkenberg. Vanaf 20:15 starten de concerten, maar vanaf 19:30 zijn de horeca gelegenheden al open. Met echt mooi weer is dat al vanaf 18:00. Kom deze zomer dus lekker naar het park op dinsdagavond!

Palm Parkies
Tot laat is het druk bij Palm Parkies

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden