Bredase DJ Boris Smith op PALM PARKIES

Goodluck featuring Boris Smith
Goodluck featuring Boris Smith
Foto: palmparkies.nl

De Bredase DJ Boris Smith, die samen met de Zuid-Afrikaanse band Goodluck al een hit scoorde met ‘Be Yourself’, staat op 31 juli in het Valkenberg. Naast optredens op bijvoorbeeld Solar weekend, treden ze dus as. dinsdag op tijdens PALM PARKIES.

Boris Smit(h)

Boris Smit, in de clubs van Breda bekend als Beauriche besluit in 2016 dat hij verder wil kijken dan de Brabantse stad. Hij verandert zijn artiestennaam in Boris Smith en een internationale dj/producer is geboren. Al snel volgen samenwerkingen met onder andere Girls Love DJ’s, Sander Kleinenberg en La Fuente. Zoals gezegd volgt grotere bekendheid met de samenwerking met de Zuid-Afrikaanse formatie Goodluck. Het nummer ‘Be Yourself’ wordt Megahit op 3FM en Boris Smith is in mei 2018 3FM Talent. Goodluck is één van de meest fantastische Zuid Afrikaanse elektronische popbands en brengt een mix van elektronica, pop en een subtiel vleugje jazz.

PALM PARKIES

Vanaf 10 juli t/m 21 augustus vinden elke dinsdagavond de PALM PARKIES plaats in het Valkenberg. Vanaf 20:15 starten de concerten, maar vanaf 19:30 zijn de horeca gelegenheden al open. Met echt mooi weer is dat al vanaf 18:00. Kom deze zomer dus lekker naar het park op dinsdagavond!

Maak kans op een STREKEN picknickpakket voor 2 personen via onze Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen