gROOD NIEUWS! RHD 2018 dankzij Aon toch een feit

Foto: Kin Cheong Lau

Ja, je leest het goed. Er komt dit jaar toch een RedHeadDays event. Het bericht vorig jaar om een nieuwe locatie te zoeken blijft van kracht. Maar waarom dan dit jaar toch een RHD? Bart en Arjen leggen uit waarom.

Bart Rouwenhorst, directeur Redhead Days: “Lange tijd gingen we ervan uit een jaartje over te slaan en pas in 2019 de eerstvolgende editie van het evenement te organiseren. We kijken ernaar uit om toch ook in 2018 opnieuw vele duizenden roodharigen uit meer dan tachtig landen in Breda te verwelkomen. Momenteel werken we hard aan de vormgeving van het exacte programma. Op korte termijn geven we hier meer duidelijkheid over.”

En Arjen Vissers, Managing Director Marketing & Communications bij Aon: “De Redhead Days zijn al vele jaren een begrip in Breda en tot ver daarbuiten. We voelen ons zeer verbonden met deze regio omdat we hier veel zakelijke en particuliere klanten hebben. Door de overname van Unirobe Meeùs Groep is het aantal klanten gegroeid en de verbondenheid met de regio alleen maar sterker geworden. Daarom doet Aon graag iets terug voor de regio. Redhead Days past bij Aon: allebei sterk internationaal georiënteerd maar óók lokaal aanwezig. Het evenement dreigde dit jaar niet door te gaan. Maar we zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen waardoor één van de leukste evenementen van de regio in 2018 een feit is.”

Anders

Zoals Bart al eerder vermeldde, hij en zijn team gingen vanuit dat dit jaar geen RHD zou plaatsvinden. Daardoor is er minder tijd om voor te bereiden dan de voorgaande edities. Maar achter de schermen zijn ze heel hard aan het werk om een leuk weekend op te zetten voor iedere bezoeker. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Breda Nieuws.

Ook vindt het event op een andere datum dan normaal. DIt keer vindt het plaats op 22 en 23 september. Locatie is onveranderd, het hart ligt nog steeds op Kasteelplein.

Namens de organisatie, kom gezellig langs en laten we wederom een onvergetelijke weekend maken! Ook als je geen rood haar hebt ben je van harte welkom!

RHD 2018

  • Locatie : Kasteelplein Breda
  • Datum : 22 & 23 september
  • Nodig : goed humeur en plezier hebben

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden