PARKIES POP: lokaal muzikaal talent

Foto: Palm Parkies

Palm Parkies reserveert tijdens de zomerse concerten in het park jaarlijks een avond voor lokaal muzikaal talent. Onder de noemer Parkies Pop is het podium dinsdagavond 14 augustus gereserveerd voor Serenader en Skippabeat.

SERENADER

Serenader combineert alternatieve rockinvloeden met een hartstochtelijke liefde voor vuige rock en verhalende liedjes. Ze serveren alles op een bedje van melodieuze poprock. Dat smaakt alvast naar meer!

SKIPPABEAT

Met hun ‘rocksteadyreggaepunkwhateverska’ vliegt het bij Skippabeat alle kanten uit. Stil staan is er bij deze band niet bij. Aan het strakke blazers-kwartet, de heerlijk pompende bas, de chops en zoveel meer van de gitaar, de strakke drums en percussie hoor je duidelijk dat de muziek door hun aderen stroomt. Met de fantastische zangeres Bonny Mahonie heeft SKIPPABEAT een geweldige front-vrouw.

PALM PARKIES

Vanaf 10 juli t/m 21 augustus vinden elke dinsdagavond de PALM PARKIES plaats in het Valkenberg. Vanaf 20:15 starten de concerten, maar vanaf 19:30 zijn de horeca gelegenheden al open. Met echt mooi weer is dat al vanaf 18:00. Kom deze zomer dus lekker naar het park op dinsdagavond!

Maak kans op een STREKEN picknickpakket voor 2 personen via onze Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen