Breda Barst maakt namen Suikerbeat-podium bekend

Foto: Kin Cheong Lau
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend. De zaterdag staat vooral in het teken van hiphop, met optredens van Yung Nnelg, Ray Fuego, Joshua J, Lolo en EZD. Op zondag kan er gedanst worden bij Chris Stussy, Makcim, David Price, Murten, Bill Sikes, Spxxk en Yorick Knijff.
Ook krijgen jonge talenten van de Herman Brood Academie Bas Blom, Zeno, Sim Fane, Jongflai & Charlie, Mayyzo en Rey Tranquilo op zaterdag op het Suikerbeat-podium een kans tijdens een drie uur durende showcase.

 

Zaterdag is hiphop-dag

Yung Nnelg is een echte smaakmaker en inmiddels ook een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphopscene.

Ook Ray Fuego heeft met zijn 21 jaar inmiddels een oeuvre waar je U tegen zegt. Je moet hem vooral live ervaren, want hij is niet alleen rapper of muzikant, maar ook een ware kunstenaar.

Op zaterdag staat ook Bredanaar Joshua J op het podium van Suikerbeat. Hij is allang geen onbekende meer op Breda Barst, maar zijn EP werd dit jaar getipt door Dr. Dre in zijn Beats of the Week-playlist en sindsdien gaat het hard.

Housebeats

Op zondag staat Chris Stussy garant voor een succes op de dansvloer, met zijn pompende housebeats in combinatie met zijn heerlijke grooves.

Ook Makcim is geen onbekende in de underground scene en weet de groove zeker in het feest te krijgen.

Suikerbeat wordt gepresenteerd door Avans Hogeschool.

Voor iedereen

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. De toegang is gratis. Dit jaar vindt het festival plaats op 15 en 16 september. Naast de artiesten op het Suikerbeat-podium verzorgen ook onder andere Millionaire (B), Jeangu Macrooy, Wulf, Memphis Maniacs, EUT, Equal Idiots (B), Everlast (USA), Tusky, BARST (B), The Overslept, La Jungle (B), Beaux Gris Gris & The Apocalypse (USA/UK), The Dubbeez, Dodecahedron, The Howlin’, Every Stranger Looks Like You (B), Robin Borneman, Crowd of Chairs (B), Captain Kaiser (B), Note to Amy, SONS (B) en VONNIS (B) een optreden.

Ook vind je op Breda Barst een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek naar dit gratis toegankelijke festival komt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden