RedHead Days 2018 hoopt dat jij je snel meldt

Foto: Kin Cheong Lau

Met het besluit om dit jaar toch een RedHead Days te organiseren stond 1 punt hoog in de agenda. Namelijk de pubcrawl. We kunnen geen festival houden zonder een pubcrawl. En zodra het nieuws over het festival bekend werd gemaakt, was er meer dan genoeg animo vanuit de kroegen. Sterker nog, er zijn meer aanmeldingen dan ooit. Voorlopig staat de teller op 15 kroegen.

Meer kroegen betekent ook meer ruimte voor nog meer deelnemers. Vorig jaar deden meer dan 500 deelnemers mee aan de pubcrawl. Het was een prachtig gezicht om zoveel roodharigen te zien die de binnenstad van Breda op zijn kop zetten. Met deze speciale editie gooien we alles los. We willen het beter doen dan vorig jaar. Met meer deelnemers om een nog groter feest te maken. Dit betekent ook dat we pubcrawl leaders nodig hebben. Vandaar de onderstaande oproep.

Vacature Pubcrawl leader Redhead Days 2018:

Wij zijn op zoek naar:

Pubcrawl leaders/ soul searchers voor zaterdag 22 september. Ben jij een leuk maar vooral enthousiast (niet) roodharig persoon, en wil je weten wat het is om een kroegentocht te doen door Breda centrum? Geef je dan direct op als Pubcrawl leader! Je begeleidt een groep roodharigen onder het genot van een biertje naar verschillende kroegen in het centrum van het prachtige Bredase binnenstad.

Wij zoeken de volgende kwaliteiten voor deze functie:

  • Je kunt kaartlezen of Google maps gebruiken
  • Je bent niet vies van een biertje
  • En kunt een groep mensen begeleiden

Wat krijg jij er voor terug?

  • Positieve energie!
  • Roodharige vriend(en)/vriendin(nen)
  • En een verdomd goed feestje!

Dus: ben jij net zo enthousiast als wij zijn? Laat je horen en wie weet zien wij je de 22e!

Aanmelden kan via : [email protected]

Hou je niet van bier of wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Buiten pubcrawl leaders zoeken wij ook nog vrijwilligers voor op- en afbouw, infostand en voor de picknick.

Laten we samen een onvergetelijke RedHead Days 2018 neerzetten!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden