Wolfslaar Akoestisch sluit af met folkmuziek van Baragan en Cool McFinn

De folkgroep Baragan
Foto: Baragan / Wolfslaar Akoestisch

Het gratis muziekevenement Wolfslaar Akoestisch trakteert haar publiek zaterdag tijdens de laatste editie op folkmuziek. De muzikanten Baragan en Cool McFinn brengen reismuziek en klanken uit de Ierse en Schotse cultuur ten gehore. Tijdens het gehele optreden wordt akoestisch gespeeld.

De muzikanten laten het publiek genieten van een divers oeuvre: de muziek van Baragan en Cool McFinn varieert volgens de organisatie van melodie├źn die je ‘lostrekken van het bekende’ tot Ierse en Schotse muziek met een ‘eigenzinnige twist’.

Het muziekevenement Wolfslaar Akoestisch wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Iedere zomer treden verschillende artiesten akoestisch op in het amfitheater van de natuurtuin in Wolfslaar. Aankomende zaterdag zijn de laatste optredens.

Ook dit weekend is de toegang gratis. De organisatie vraagt wel om een vrijwillige donatie en verkoopt drankjes. Meer informatie is te vinden op de website of Facebookpagina van Wolfslaar Akoestisch. De optredens beginnen om 16:30 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden