KineQuiz test filmkennis NHTV studenten

Met het nieuwe bioscoopseizoen in aantocht lanceert Kinepolis een ludiek concept: de KineQuiz! Deze nieuwe filmquiz op wielen is de komende tijd te bewonderen op verschillende locaties in het land.

Op 29 augustus staat de KineQuiz caravan bij de NHTV in Breda. Trommel je vrienden op en test jullie filmkennis. Treed binnen in de caravan en waan je in een gezellig bruin café waar je kennis over films op de proef wordt gesteld. Sla als eerste op de knop, zing luidkeels mee met bekende en minder bekende filmmuziek, en raad de filmtitels uit de trailers. Op deze ludieke wijze kan heel Nederland komen kennismaken met Kinepolis.

Studenten special
De KineQuiz is de komende tijd onder meer te vinden op introductiefestivals voor nieuwe studenten. Speciaal voor studenten hanteert Kinepolis een aantrekkelijk tarief: op vertoon van een geldige studentenkaart krijg je bij elke Kinepolis bioscoop korting op je filmticket. Van maandag t/m vrijdag zie je zo heel voordelig de beste films. Check kinepolis.nl/jezitgoed en boek meteen je voordelige filmticket(s).De quiz is een gloednieuw concept van Kinepolis. Met de mobiele filmquiz verovert de bioscoopketen menig filmhart op verschillende plekken in het land.

Pak je kans
Wil jij ook meedoen met de leukste filmquiz van het land? Kijk op kinepolis.nl/kinequiz voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden