Kleuters genieten van Disney Junior-vriendjes op groot scherm

Foto: Kinepolis Breda

Het is bijna zover: zondag 2 september organiseert Kinepolis de derde editie van de Kleuterbios met Disney Junior Party! Grijp je kans en trakteer jouw jonge filmheld(en) op een onvergetelijk bioscoopuitje, inclusief filmdiploma en een leuke goodie.

In deze gloednieuwe editie schittert Mickey Mouse op het grote bioscoopscherm niet alleen als enthousiaste presentator, maar is hij ook te zien in een exclusieve aflevering van Mickey and the Roadster Racers. Ook van Puppy Vriendjes verschijnt een nog niet eerder uitgezonden aflevering op het witte doek. En alsof dat nog niet genoeg is, is er een aflevering te zien van De Leeuwenwacht. Met zoveel verschillende Disney Junior-vriendjes wordt het gegarandeerd genieten voor elke kleuter in de zaal; en kan je als ouder/verzorger even ontspannen in een comfortabele bioscoopstoel.

Stilzitten is niet de bedoeling

Elk kwartaal kunnen kleuters bij Kinepolis genieten van de Kleuterbios Disney Junior Party, met altijd een leuk afwisselend programma van drie – steeds wisselende – afleveringen van de leukste Disney Junior series. Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling!

Geluid zacht en licht gedempt
Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Ook worden er kleurplaten uitgedeeld, en aan het eind van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie en een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Praktische info:

  • Zondag 2 september (10:00 uur inloop, 10:30 uur start film)
  • Duur: 67 minuten
  • Speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar
  • Tickets: ‚ā¨ 8,00
  • Adres:¬†Bavelseparklaan 4, Breepark Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden