Op zoek naar balans en energie? Kom kijken bij Yogasite!

Foto: Manon de Koning

Ben jij op zoek naar meer balans, rust en energie in je leven? Kom dan een kijkje nemen bij yogastudio Yogasite en maak kennis met yoga.

Iedereen die kennis wil maken met yoga en op zoek is naar een leven met meer balans, rust en energie is welkom op zaterdag 22 september. Met meer dan 80 verschillende lessen, workshops en behandelingen biedt deze dag volop gelegenheid om met allerlei aspecten van yoga en aanverwante thema’s kennis te maken.

Lezing en workshops

Zo is er een lezing over Ayurveda en kunnen ouders samen met hun kinderen een miniworkshop Ouder-Kind of Ouder-Tiener yoga proberen. Ook kunnen bezoekers meedoen aan allerlei soorten lessen – van rustige mindful yoga tot een uitdagende power yoga. Er is voor iedereen wat te ontdekken; ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan of al vele jaren ervaring hebt.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers niet alleen kennis maken met de docenten, maar ook met de ondernemers die bij Yogasite gevestigd zijn. Door middel van gesprekken en mini-behandelingen kom je meer te weten over o.a. verschillende soorten coaching, hypnobirthing en verschillende soorten massages. En hoe ze je kunnen ondersteunen in je fysieke of mentale gezondheid.

Meer informatie

Belangstellenden zijn vanaf 8:30 uur welkom aan de Dr. Struyckenstraat 165 te Breda. De open dag duurt tot ongeveer 17:00 uur. Voor informatie over het programma en vooraf inschrijven (niet verplicht, maar voor de behandelingen wel aan te raden) kunnen bezoekers terecht op de website www.yogasite.nl of mailen naar [email protected].

Over Yogasite

Yogasite is opgericht in 2004 door de Amerikaanse Dorinda Farver, als één van de eerste yoga studio’s in Breda. In de afgelopen jaren is de studio gegroeid met nu meer dan 40 lessen per week: van stille meditatielessen tot pittige power yoga of intense pralaya yoga. Voor ieder niveau. Met een eigen docentenopleidingen (beginners en gevorderd), diverse themaworkshops met (internationale) docenten, een eigen pand, een eigen YouTube-kanaal en zelf georganiseerde retraites in het buitenland.

Reacties

Cookieinstellingen